Rólunk

Térj be hozzánk!

IMG_6782_webre

Elegáns, barátságos környezet, és finomabbnál finomabb sütemények a hozzáillő forró itallal vagy üdítővel, ahogy ön szereti! Kell ennél több egy kellemes hétköznap délutánhoz, vagy a vasárnapi desszert elfogyasztásához?

Minden héten újabb sütemény különlegességgel várjuk cukrászdánkban minden kedves régi és új vendégünket! 

 

Házhoz is kérheti!

Ünnepeljenek otthon a kertben, és kérjék házhoz az ünnepi tortát! Formatortáinkkal bármilyen eseményt a nap fénypontjává varázsolhat. Álmodja meg milyen formában szeretne újra találkozni kedvenc ízével, cukrászaink pedig készséggel elkészítik és igény szerint házhoz is visszük az elkészült tortát, ezzel is időt spórolva önöknek, melyet a további szervezésre fordíthatnak.

Továbbiakban vállaljuk nagyobb rendezvények sütemény ellátását (cateringjét) és esküvői torták elkészítését is, mindent a kedves megrendelő igényire szabva.

Extrém formatortára vágyik?

Ha úgy gondolja, hogy a tortáról alkotott elképzelése messze túlmutatnak a cukrászatilag megvalósítható kategórián, akkor had áruljuk el - imádjuk a kihívásokat! Számtalan különleges formatorta készült már el cukrászatunkban, ezekről fotót is talál az oldalunkon.

Válogasson kedvére kínálatunkból, de várjuk szeretettel az egyéni és új elképzeléseket is!

Tovább a tortákra...